Home / Tag Archives: придонес

Tag Archives: придонес

Feed Subscription

Интервју: Митко Тошев, добитник на годишната награда „Св. 15 Тивериополски Свештеномаченици“

Интервју: Митко Тошев, добитник на годишната награда „Св. 15 Тивериополски Свештеномаченици“

Тој е еден од годинешните добитници на награда, како признание за посебни остварувања и особен придонес во областа на уметничкото творештво „Свети Петнаесет Тивериополски Свештеномаченици“.

Read More »
Scroll To Top