Home / Tag Archives: пристап

Tag Archives: пристап

Feed Subscription

Граѓански буџет на Општина Струмица за 2017 година

Граѓански буџет на Општина Струмица за 2017 година

Здружението за локална демократија Центар на заедницата на општина Струмица – Струмица во соработка со Општина Струмица, од почетокот на 2017 г. започна со процес на изработка на Граѓански буџет на Општина Струмица за 2017 година.

Read More »

Зошто некои деца не сакаат да јадат се?

Зошто некои деца не сакаат да јадат се?

Детето се храни со прилично ограничен спектар производи, одбива да проба што и да е ново, сите обиди некако да се прошири неговата исхрана или да ставите нешто корисно...

Read More »

Инвестиции кои треба да ги направиш за успешна кариера

Инвестиции кои треба да ги направиш за успешна кариера

Сите сме свесни дека најдобрата инвестиција што можеш да ја направиш за да достигнеш кариера е да вложиш многу работа и труд. Но ако сакаш да пливаш со големите риби, има уште неколку работи во кои вреди да инвестираш.

Read More »

СТАВ: Kој е во право, помладиот или постариот? Индија го има одговорот

СТАВ: Kој е во право, помладиот или постариот? Индија го има одговорот

Конфликтот меѓу помладата генерација и постарата сѐ повеќе се згуснува. Постарите ги обвинуваат помладите дека се бескорисни, дека летаат премногу во облаци, дека се изгубени, дека не се способни да создадат ништо.

Read More »
Scroll To Top