Home / Tag Archives: проблем

Tag Archives: проблем

Feed Subscription

СТАВ: Дали е подобро децата да учат за Елон Маск или за Питу Гули?

СТАВ: Дали е подобро децата да учат за Елон Маск или за Питу Гули?

Еден драг пријател денеска отвори тема која мислам дека би било супер да понатаму биде разработена: „Дали нашите деца би било подобро да учат за Елон Маск или за Питу Гули и Гоце Делчев?“

Read More »

Дали страдате од несоница?

Дали страдате од несоница?

Се почесто луѓето имаат проблем со несоница! Несоницата ги прави луѓето да имаат лош ден, да бидат нераположени, конфликтни, непродуктивни.

Read More »

АРХИТЕКТУРА: Повеќе небо

АРХИТЕКТУРА: Повеќе небо

Секогаш кога уредуваме мал простор се соочуваме со проблемот како да се обезбеди што повеќе природно осветлување.

Read More »
Scroll To Top