Home / Tag Archives: продажба

Tag Archives: продажба

Feed Subscription

Louis Vuitton ја купува модната куќа “Dior”

Louis Vuitton ја купува модната куќа “Dior”

Најголемата модна компанија во светот, Луј Витон-Мое Енес - Ел Ве Ем Аш (Louis Vuitton-Moet Hennessy - LVMH) објави дека ја поедноставува структурата и ќе ја проголта целосно престижната модна куќа Диор (Dior).

Read More »

#Lenovo: Немаме намера да го стопирамe производството на смартфони

#Lenovo: Немаме намера да го стопирамe производството на смартфони

Во врска со објавени лажни информации во врска со производството на смартфони Lenovo, би сакале да кажеме дека компанијата не само што нема никаква намера да го прекине производството на смартфони, но е насочена кон подобрување на развојот во овој сегмент.

Read More »
Scroll To Top