Home / Tag Archives: проект

Tag Archives: проект

Feed Subscription

Официјално отворање на детската програма „Креираме заедно“

Официјално отворање на детската програма „Креираме заедно“

„Скопје Филм Фестивал“ и „Здружението за поддршка на деца и млади со различности, Сината птица – Скопје“, со задоволство ве канат на официјалното отворање на детската програма „Креираме заедно“ ...

Read More »

Обуки на тема „Мултисекторски пристап“ и „Управување со проектен циклус“

Обуки на тема „Мултисекторски пристап“ и „Управување со проектен циклус“

Во рамките на проектот Граѓанско учество за локална демократија, на 26 и 27 декември 2016 година во хотелот Вила Парк, се одржуваат две еднодневни обуки на тема „Мултисекторски пристап“ и „Управување со проектен циклус“.

Read More »
Scroll To Top