Home / Tag Archives: прозорец

Tag Archives: прозорец

Feed Subscription

Официјално отворање на детската програма „Креираме заедно“

Официјално отворање на детската програма „Креираме заедно“

„Скопје Филм Фестивал“ и „Здружението за поддршка на деца и млади со различности, Сината птица – Скопје“, со задоволство ве канат на официјалното отворање на детската програма „Креираме заедно“ ...

Read More »

АРХИТЕКТУРА: Повеќе небо

АРХИТЕКТУРА: Повеќе небо

Секогаш кога уредуваме мал простор се соочуваме со проблемот како да се обезбеди што повеќе природно осветлување.

Read More »

Совршена градска куќа

Совршена градска куќа

Проектот е наменет за семејство кое сака да живее во дом со светол и модерен ентериер кој ги задоволува нивните потреби.

Read More »

Завеси – душата на домот

Завеси – душата на домот

Како што со деталите во својата гардероба го истакнувате својот карактер и оригиналност, така и завесата дава посебен ефект во ентериерот.

Read More »
Scroll To Top