Home / Tag Archives: промена

Tag Archives: промена

Feed Subscription

Односите со другите и промената се индивидуални одлуки

Односите со другите и промената се индивидуални одлуки

Секогаш важело правилото - ако сам се почитуваш и другите ќе те почитуваат. Вистина е така, но јас ги почитувам сите луѓе подеднакво, и тие што самите си придаваат значење, но и оние другите, скромните.

Read More »

„100 Илјади поети за промена“ на Саем на книга 2017

„100 Илјади поети за промена“ на Саем на книга 2017

На 8 април 2017 година од 17:00 до 18:00 часот, како дел од годишната програма на Саемот на книгата (Промо Центар)„Контекст - Струмица“ организира ревијално едночасовно поетско читање на дел од поетите учесници на меѓународната поетска манифестација „100 Илјади поети за промена“.

Read More »
Scroll To Top