Home / Tag Archives: промоција

Tag Archives: промоција

Feed Subscription

Мануела Златкова – една од 40те најдобри на конкурсот на „Македоника“

Мануела Златкова – една од 40те најдобри на конкурсот на „Македоника“

Ми падна ѕвездата од чело – Мануела Златкова, е едно од четириесетте најдобри дела наградени на конкурсот кое влегува во трката за специјална награда која ја бираат читателите на дигиталната библиотека Македоника.

Read More »

ПРОМО: Владо’Yo – Последен чекор

ПРОМО: Владо’Yo – Последен чекор

Веќе знаете дека порталот Strumica Online секогаш била отворена за промоција на младите успешни уметници од градот и државата. Во денешната викенд промоција го презентираме најновото од нашиот хип-хоп/ рап артист Владо'Yo.

Read More »

Промоција на „Тихување на сончогледите“ на Наташа Василевска – Трајчевска

Промоција на „Тихување на сончогледите“ на Наташа Василевска – Трајчевска

Вечерва со почеток во 19:00 часот во малата сала при НУЦК „Антон Панов“ Струмица, ќе биде промовирана новата стихозбирка „Тихување на сончогледите“ од Наташа Василевска - Трајчевска.

Read More »

ФОТО+ВИДЕО: Новите костуми на ликовите од “Игра на троновите”

ФОТО+ВИДЕО: Новите костуми на ликовите од “Игра на троновите”

Во љубопитното видео во кое ликовите од различни филмови на НВО го пеат интрото кон серијата "Игра на престолите/ троновите", телевизискиот канал не запознава и со некои од новите костуми на главните актери во историската фантастична сага.

Read More »

ПРОМО: „Оваа земја“ – PAX feat Иван Раденов

ПРОМО: „Оваа земја“ – PAX feat Иван Раденов

Одличен ден за промоција на едно ново авторско дело, соработка на PAX и Иван Раденов. Песната е комплетно дело на Трајко Симоновски Таци, а денес за прв пат се промовира на социјалната мрежа YouTube.

Read More »
Scroll To Top