Home / Tag Archives: професор

Tag Archives: професор

Feed Subscription

Струмичките гитарсти годинава меѓу најдобрите

Струмичките гитарсти годинава меѓу најдобрите

Учениците по гитара во класата на проф. Васко Пиличев годинава беа навистина успешни. Веќе е крај на годината и одлично време да ги сумираме резултатите. Оваа година беше навистина успешна за гитарската класа од причина што сите ученици кои учествуваа ...

Read More »
Scroll To Top