Home / Tag Archives: решение

Tag Archives: решение

Feed Subscription

СТАВ: Дали е подобро децата да учат за Елон Маск или за Питу Гули?

СТАВ: Дали е подобро децата да учат за Елон Маск или за Питу Гули?

Еден драг пријател денеска отвори тема која мислам дека би било супер да понатаму биде разработена: „Дали нашите деца би било подобро да учат за Елон Маск или за Питу Гули и Гоце Делчев?“

Read More »

Совршен појадок за депресија

Совршен појадок за депресија

Терапијата и антидепресантите не се единствениот начин за борба со депресијата. Се разбира, постојат и природни начини, меѓу кои прошетките во природа, медитација и други.

Read More »
Scroll To Top