Home / Tag Archives: систем

Tag Archives: систем

Feed Subscription

UpDesk – работна маса од иднината

UpDesk – работна маса од иднината

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието.

Read More »
Scroll To Top