Home / Tag Archives: средба

Tag Archives: средба

Feed Subscription

Целосно непознати (?!)

Целосно непознати (?!)

Животот си тече по својот монотон пат кога одеднаш се случува нешто сосема неочекувано - средба со самиот себе (?!)

Read More »

НАСТАН: Отворен ден со Комисијата за култура, образование и спорт

НАСТАН: Отворен ден со Комисијата за култура, образование и спорт

Центарот на заедницата на општина Струмица организира “Отворен ден со Комисијата за култура, образование и спорт“ на ден 18 јуни 2015 г. (четврток) во Дом на АРМ Струмица, со почеток во 18.30 часот.

Read More »
Scroll To Top