Home / Tag Archives: стил

Tag Archives: стил

Feed Subscription

МОДА: Исфрлете ги овие парчиња од вашиот гардеробер – под итно!

МОДА: Исфрлете ги овие парчиња од вашиот гардеробер – под итно!

"Сега е во мода ..." - волшебните зборови кои не тераат да се надградуваме и да го дополнуваме периодично личниот гардеробер со надеж дека надополнувањата ќе ни стават етикета на реалност, но и ако може..

Read More »

Модни предлози во бохо стил

Модни предлози во бохо стил

Се смета дека бохо стилот го носи името од областа Бохемија во Чешка, претежно од цигани, кои се занимавале главно со уметност и претстави, чиј начин на живот и изглед биле премногу неприфатливи за општеството.

Read More »

Совршена градска куќа

Совршена градска куќа

Проектот е наменет за семејство кое сака да живее во дом со светол и модерен ентериер кој ги задоволува нивните потреби.

Read More »
Scroll To Top