Home / Tag Archives: Сузана Мицева

Tag Archives: Сузана Мицева

Feed Subscription

Вања Изова Велева и Сузана Мицева дел од зборникот „Литературни искри“

Вања Изова Велева и Сузана Мицева дел од зборникот „Литературни искри“

Струмичките поетеси Вања Изова Велева и Сузана Мицева се дел од годишниот алманах на меѓународниот поетски фестивал „Литературни искри“ кој годинава се одржа по четврти пат во Гостивар.

Read More »

Струмичанката Сузана Мицева ја доби наградата „Никола Младенов“

Струмичанката Сузана Мицева ја доби наградата „Никола Младенов“

Дописничката на ТВ Телма, Сузана Мицева за серијата прилози поврзани со мигрантите на почетокот од кризата доби пофалница за посебен придонес кон актуелизирање на овој глобален проблем.

Read More »
Scroll To Top