Home / Tag Archives: Транзен

Tag Archives: Транзен

Feed Subscription

Здружението „Транзен“ дел од училиште за креативен стрип ангажман

Здружението „Транзен“ дел од училиште за креативен стрип ангажман

Здружението за култура и развој на креативни индустрии „Транзен“ од Струмица ќе биде дел од училиштето за креативен стрип ангажман, во организација на Стрип центарот на Македонија со седиште во Велес од 20 до 24 април во с. Нежилово.

Read More »

ИЗЛОЖБА: „Пресек“ на здружението „Транзен“ во НУ Завод и Музеј – Струмица

ИЗЛОЖБА: „Пресек“ на здружението „Транзен“ во НУ Завод и Музеј – Струмица

На 16 декември 2016 година, со почеток во 20:00 часот во просториите на НУ Завод и Музеј Струмица во организација на здружението за култура и развој на креативни индустрии „Транзен“ ќе биде отворена изложбата „Пресек“.

Read More »
Scroll To Top