Home / Tag Archives: тренд

Tag Archives: тренд

Feed Subscription

ГАЛЕРИЈА: Нов тренд со Бијонсе и нејзините близнаците на интернет

ГАЛЕРИЈА: Нов тренд со Бијонсе и нејзините близнаците на интернет

Родителите на големо и весело почнаа да споделуваат,би се можело да се каже и вирално верзија од композицијата на фотографијата на Бијонсе каде таа најпрво се појави во периодот додека беше бремена, а потоа и со нејзината принова.

Read More »

МОДА: Исфрлете ги овие парчиња од вашиот гардеробер – под итно!

МОДА: Исфрлете ги овие парчиња од вашиот гардеробер – под итно!

"Сега е во мода ..." - волшебните зборови кои не тераат да се надградуваме и да го дополнуваме периодично личниот гардеробер со надеж дека надополнувањата ќе ни стават етикета на реалност, но и ако може..

Read More »

Трендови во ентериерот за 2016 година

Трендови во ентериерот за 2016 година

Без разлика дали ќе се вселувате во нов, ќе го реновирате стариот или едноставно сакате да внесете свежина и нови детали во домот ова се трендовите за 2016 година на кои треба да обрнете внимание.

Read More »

Скршени саксии и предмети како фантастични идеи за градината и домот

Скршени саксии и предмети како фантастични идеи за градината и домот

Од неодамна се издвојува нов тренд меѓу градинарите. Тие изработуваат најразлични креативни градинарски аранжмани од најобични скршени саксии или само обични и непотребни предмети

Read More »
Scroll To Top