Home / Tag Archives: Турција

Tag Archives: Турција

Feed Subscription

ВИДЕО: Два силни промотивни филма на Nike за жените во Русија и Турција

ВИДЕО: Два силни промотивни филма на Nike за жените во Русија и Турција

Со локално-глобалната стратегија на спортскиот бренд Nike, тие ги повикуваат жените од различни земји да бидат похрабри и да го прават она што сакаат и покрај спротивните очекувања од општествата од кои доаѓаат.

Read More »
Scroll To Top