Home / Tag Archives: употреба

Tag Archives: употреба

Feed Subscription

Љубопитни факти за копривата

Љубопитни факти за копривата

Секој се допрел до гневот на копривата и нејзиното печење. Но освен тоа подмолно и непријатно чувство, копривата е многу корисно растение кое помага за различни болести, за општата состојба на организмот и е често користена во кулинарството.

Read More »
Scroll To Top