Home / Tag Archives: училиште

Tag Archives: училиште

Feed Subscription

Здружението „Транзен“ дел од училиште за креативен стрип ангажман

Здружението „Транзен“ дел од училиште за креативен стрип ангажман

Здружението за култура и развој на креативни индустрии „Транзен“ од Струмица ќе биде дел од училиштето за креативен стрип ангажман, во организација на Стрип центарот на Македонија со седиште во Велес од 20 до 24 април во с. Нежилово.

Read More »

Зошто „тројкашите“ се поуспешни во животот?

Зошто „тројкашите“ се поуспешни во животот?

Џон Холтиуангер во провокативна статија вели дека оценките во училиште воопшто не се показател за интелектуалните способнисти и дека тројкашите постигнуваат повеќе успеси во животот, отколку одличните ученици.

Read More »
Scroll To Top