Home / Tag Archives: facebook

Tag Archives: facebook

Feed Subscription

Како Google и Facebook штетат на медиумскиот бизнис

Како Google и Facebook штетат на медиумскиот бизнис

Малку повеќе од една година Дејвид Пемсал е извршен директор на компанијата Guardian Media Group во Велика Британија, во чија сопственост е почитуваниот британски весник "Гардијан", како и неговото онлајн издание.

Read More »
Scroll To Top